Bestellen bij Zacht & Vacht

Mijn voorraad wijzigt elke dag! Dagelijks ben ik bezig met prepareren en bewerken. Tevens ben ik altijd op zoek naar mooie preparaten.

Als je een van mijn producten wilt kopen, dan kan dat! Stuur mij een mail en laat mij weten waar je interesse naar uitgaat. Bij de Collectie vind je de richtprijzen. Aan de hand van je wens kijk ik wat er in voorraad of bewerking is. Dat laat ik je weten wat de mogelijkheden zijn en natuurlijk de bijbehorende prijs. Langs komen kan altijd!

Leverings- en betalingsvoorwaarden

Ik verzend je producten gratis bij een aankoopbedrag hoger dan € 150,- en onder een gewicht van 10 kg. Verzending vindt plaats na ontvangst van betaling via IBAN. In de Duin- en Bollenstreek en Noord-Holland, binnen een straal van 15 km. rondom Noordwijkerhout, verzorg ik zelf het transport van de goederen.

Ben je toch niet tevreden over je aankoop? Neem dan meteen contact met ons op via info@zachtenvacht.nl, binnen 7 dagen na ontvangst van uw aankoop. Terugbetaling vindt plaats na ontvangst van uw aankoop door Zacht & Vacht. Echter alleen indien het product in originele verpakking en in originele en ongeschonden staat bij mij is aangekomen. Verzendkosten zijn voor rekening van de koper. Terugbetaling zal plaatsvinden binnen 14 dagen.

Lees hier over onze Garantie >>>

 

 

Zacht&Vacht
Herenweg 346b
2211 VG
Noordwijkerhout

KvK: 69578346
BTW: NL002059018B82

Afspraak maken?

 

Heb je belangstelling en wil je graag eens komen kijken?
Neem dan even contact met mij op.

Dat kan via de mail
of via 06 40397958.